Technisch
Advies

ma - vr tot
17:00

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie leveren in heel Nederland? 

Ja, behalve op de eilanden.

Wat als ik er tijdens het storten achter kom dat ik te weinig beton hebt besteld?

Bel ons in dit geval altijd eerst op: 0513 - 434594. Na overleg kunt  u vervolgens bijbestellen via de site en wordt dit zsm geleverd.

Kan ik de stortdatum nog verzetten nadat ik heb besteld?

Dit kan uiterlijk 24 uur van te voren.

Is de beton altijd precies op het gekozen tijdstip aanwezig?

Wij doen er alles aan om de beton zoveel mogelijk op het gewenste tijdstip te leveren echter in sommige gevallen kan het zijn dat er vertraging is opgetreden op voorgaande werken. Mocht deze langer zijn dan een uur dan kunt u gerust even bellen.

Indien ik de beton door jullie laat storten hoe geef ik dan het juiste peil aan?

Indien mogelijk kunt u een zgn meterpeil zetten dit is een streepje op de muur waarbij uitgaat van het gewenste peil + één meter. In andere gevallen kan dit bijvoorbeeld de hoogte van de bekisting zijn of een ander vast referentie punt. Het is altijd belangrijk dit duidelijk met de stortploeg te communiceren.

Kan ik ook bellen voor technisch advies?

Ja hoor, wij proberen uw vragen altijd te beantwoorden.

Ontvang ik een factuur met BTW vermelding?

Ja, u ontvangt standaard een factuur met BTW specificatie.

Hoeveel tijd heb ik om te storten?

Als u met voldoende mensen gewoon gestaag doorwerkt, kunt u het beton gemakkelijk binnen de gestelde tijd storten. Is het lastig om voldoende mensen te krijgen, kies dan voor de optie 'laten storten'.

Wat bedragen de overschrijdingskosten die achteraf berekend worden, als ik het beton niet binnen de gestelde tijd kan lossen?

De overschrijdingskosten bedragen €85,- inclusief BTW per uur.

Wordt er ook geleverd op feestdagen?

Nee, wij kunnen niet leveren op feestdagen.

Kunnen jullie ook glad afwerken (vlinderen)?

Ja, dit kunnnen wij in veel gevallen ook verzorgen. Indien u dit wenst moet u eerst even bellen voordat u bestelt. (0513 - 434594)

Kan ik ook korting krijgen bij een grote bestelling?

Ja, bij grotere leveringen (vanaf 30 m3) kunnen wij in overleg extra korting geven, In dat geval moet u even bellen of mailen. (0513 - 434594 of info@onlinebetonbestellen.nl)

Hoe zit het met mijn recht van herroeping?

Na het afsluiten van een overeenkomst heeft de consument 14 dagen om af te zien van de overeenkomst. Het recht om de overeenkomst te ontbinden komt te vervallen wanneer de afspraak voor deze tijd heeft plaatsgevonden (nadat het beton is gestort). Natte betonmortel valt onder beperkte houdbare producten en is daarmee uitgesloten van het herroepingsrecht.

Ik heb een klacht. Waar kan ik daarvoor terecht?

U kunt met wat voor vraag of klacht dan ook tijdens kantooruren bij ons terecht via telefoon of email (0513 - 434594 of info@onlinebetonbestellen.nl). Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk te helpen. Via telefoon uiteraard direct, via email proberen wij altijd binnen 1 werkdag te reageren.